why not, liksom?

Tänkte en tanke när jag gjorde städ listorna på jobbet idag. Först och främst handlade min tanke om vad jag skulle skriva härnäst här på bloggen (Listjäveln, vad är tid?). Spånade på olika ideér och skrev faktiskt ner dom så jag inte skulle sitta här och upptäcka att jag har lämnat lyset på men inte stannat hemma.
Det betyder inte att jag kommer publicera någonting snaras möjligt utan det tar tid för en konstnär att hitta inspiration, motivation och kamparlust för att börja och slutföra ett projekt. Krävs ett par penseldrag nu och då, faktiskt.

Du hajar inte? Pörskans lusekofta, så här går det till:
Jag skriver inte ett inlägg under ett och samma tillfälle. Visst det händer men det hör inte till vanligheterna. Jag skriver inte någonting varje dag men det sker när jag först och främst har tillgång till internet. Men också när jag  har kommit underfund med vad jag faktiskt tycker och vill skriva. Det kommer till mig när jag minst anar det och när jag såklart är som minst ansluten till internet. Därav alla små lappar som ligger överallt i mina jackor och arbetskläder (tvättat sönder de flesta, tusen stycken!).
Skriver mina 3,4,5,6 eller 7 rader, sparar det i utkastet och sedan driver jag vidare. till slut publiceras det och då blir du glad.

Efter denna tanke så kom jag och tänka på en annan sak. Jag bloggar bara om listjäveln, är det meningen de? NEJ det är de inte... eller...
Har undermedvetet låst fast mig vid tanken att ska jag blogga så ska jag blogga efter den listan och inget annat men det är FEEEEEEEEEEEEEEL! Dags att göra rätt och det klubbar vi på!

Hörs hejhejhej.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0