Tecken 3

Så roligt som jag har när jag spelar Tecken 3 med vännerna har jag nog inte till något annat spel. Vi hånar en förlorare, vi peppar varandra till vinst, vi skrattar,skriker och svär en hel del. Men det är så otroligt kul när alla, image133verkligen alla är så otroligt inne i spelet. När något leder till vinst är glädjen verkligen ENORM i de flesta fall.
Vi kan inte många kombinationer men ibland genom att trycka i princip på alla knappar så lyckas man få till något som tar ut motståndaren och då känner man sig riktigt nöjd. Man kan glädjas åt ennu en vinst. Men vetskapen om att man däremot inte kommer kunna göra den kombinationen igen är dock inte lika kul.
Efter att man spelat ett tag så lär man sig en del kombinationer som är lätta och användbara. Man delar såklart med sig det till de andra vilken man ibland får ångra bittert.  Men det spelar ingen roll för vi har så otroligt kul ihop. Spelet skänker helt enkelt glädje

Jag, Malin och Ullis
speladeTecken 3 i lördags.
Ett mycket roligt playstation spel. Vi spelade "Acard mode" om jag inte mins fel på.
För er som inte vet. Det är då man spelar om att vinna fler gubbar som man sedan kan välja emellan.
Vinner man mot en motstånda får man möta en ny.
Ju högre nivå och fler motståndare man klarar, ju svårare blir det. Vi fastnade på "stage 8" motståndare: Nina.

FAAAAAAN va arg vi var. Var helt jävla omöjligt att klara henne. Vi hade sån jävla otur.
Vi var hemma hos Ullis i hennes lägehet och klockan var strax efter tio. Vi har skriker och kastat ur oss ett antal svordommar när Malin ursäktar sig för att störa grannarna. Men Ullis skriker till svar.: DET SKITER JAG I. DET ÄR VÄRRE MED MITT ÖRA. Ullis var nog den som var mest frustrerad och skrek minst lika mycket som Malin och mig om inte mer. ;)

Men vi klarade iaf det aldig utan gav upp och åkte hem. Men någon kväll ska vi ha tv:spelskväll med MASSA olika tv-spel. Det ska bli skoj.
Jag ska även åka hem till Malins nya lägenhet i veckan och spela som med henne. Ullis är i Halmstad så Malin lånade hennes playstation. Vi ska fan klara det!!!!!



Kommentarer
Postat av: Engman

tack :D

2008-02-10 @ 23:15:21
URL: http://elinengmaan.webblogg.se
Postat av: Ullis

Svar: haha ja det är inte alls omöjligt :D

Haha, bra skrivet :D Det var skoj, men fan va irriterad jag var.

2008-02-11 @ 00:21:31
URL: http://ulriika.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0